Táplálkozás regeneráló élelmiszerekkel

Tudod-e, kinek a kezében van a Te egészséged? Tudod-e, mi dönti el, hogy 5 év múlva, 10 év múlva milyen állapotban leszel, egészséges vagy beteges évekre számíthatsz-e?

Nemrégiben a WHO (Egészségügyi Világszervezet) egy széleskörű tanulmány keretében megpróbálta minél alaposabban felmérni az egészségünket meghatározó tényezőket, és a következő eredményre jutott. Íme az egészség faktorok:
  • 45% Táplálkozás (mit iszunk és mit eszünk)
  • 25% Életmód (mozgás, környezetünk tisztasága, stressz, káros szenvedélyek)
  • 20% Genetika (milyen állapotot, hajlamokat örököltünk)
  • 10% Egészségügy intézményrendszere (kórház, orvos, gyógyszer, stb...)
who.JPGMivel a WHO-nál többségében egészségügyi szakemberek, kutatók, orvosok dolgoznak, a vizsgálatuk eredménye legalábbis elgondolkodtató. Ugyanis azt mondják, hogy ha valaki elhanyagolja a saját maga részét (helyes táplálkozás, helyes életmód), akkor ők, vagyis az egészségügy lényegében már majdnem tehetetlen. Megfordítva is igaz viszont: ha megtesszük mindazt, amit saját magunk tehetünk magunkért és a családunkért, akkor lényegében függetlenül az orvosoktól kiváló esélyünk van a jó egészségre.

Akkor viszont máris itt vagyunk a legfontosabb kérdésnél: hogyan gondoskodhatunk róla, hogy megfelelő minőségű táplálékot biztosítsunk a családunknak?

Lássuk, mi a véleménye a témáról a táplálkozástudományi professzornak és egy anyának, aki egészségügyi dolgozó szemmel tekint a táplálékokra!


bartajozsef.JPGDr Barta József

Élelmiszeripari kutató, tanszékvezető, Corvinus Egyetem

"A WHO tanulmánya egy óriási tévedésre hívja fel a figyelmet, aminek csapdájában a legtöbb család egészsége vergődik. Nevezetesen: sokan azt gondolják, a családjuk egészségéért az orvosuk a felelős. A kutatásban éppen a szakemberek, a legmagasabban képzett kutatóorvosok hívják fel a figyelmet arra, hogy nem így van. A családunk egészségéért mi magunk vagyunk a felelősek."

10_1.JPGLakatos Istvánné Manyi

táplálkozási tanácsadó

"Asszisztensként dolgozva sok mindent láttam-tapasztaltam. Bár a mai napig hiszek az egészségügyi rendszerben, mert tudom, hogy nagyon sok odaadó és értékes ember dolgozik benne, de észrevettem a hibáit is. Szembesültem vele, hogy rengeteg olyan probléma merül fel a családok életében, amikkel nem igazán tud mit kezdeni a rendszer. Vagy félmegoldást tud csak kínálni, vagy rosszabb esetben még azt sem. Arra is hamar rájöttem, hogy a legnagyobb hiányosság a megelőzés terén, elsősorban a táplálkozásban és az életmódban található."

Ha most arra kérlek, hogy egy pillanatra állj meg, és próbálj felsorolni nem több, csak három olyan élelmiszergyártó céget, amikért tűzbe tennéd a kezed, amikről egészen biztosan tudod, hogy a termékeik garantáltan nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, makulátlanul tiszta körülmények között készültek, és a legteljesebb mértékben összhangban vannak a testünk biológiai harmóniájával, akkor mit mondanál? Ugye nem is olyan könnyű a mai világban hiteles élelmiszermárkát találni?

Márpedig a családoknak óriási igénye lenne ilyen megbízható élelmiszer forrásra! A Sunrider éppen ennek az igénynek igyekszik megfelelni. Ezt ismeri fel egyre több család szerte a világon, ezért választják egyre többen a Sunrider termékeit.

Ismerd meg alaposabban, és tudd meg, hogyan is érte el a Sunrider ezt a csúcsminőséget, hogyan sikerült neki a 21. századi szuper-márka megalkotása!

quality.JPG
A minőség garanciái

Azok számára, akik felelősségteljesen gondolkoznak az egészségükről, nagyon megnyugtató, hogy tudják, pontosan kik állnak az általuk fogyasztott termékek elkészítése mögött (csak a felelőtlen ember bízhatja saját és családja egészségét olyan gyártóra, aminek a minőségét nem igazi szakember garantálja). Az embereknek egyre kevésbé van bizalmuk olyan termékekben, amivel kapcsolatban semmi információjuk sincs az alapanyagot szolgáltató növények eredetéről, a növények feldolgozásáról, a termékek receptjeinek eredetéről és a háttér szakmai tudásáról.

Csak dióhéjban a legfontosabb szempontok, ami megkülönbözteti a Sunrider-t a versenytársaitól:
  • Chen házaspár  A legtöbb élelmiszer gyártó cég tulajdonosi köre üzletemberekből, befektetőkből, bankokból áll. Ehhez képest a Sunrider élén egy maximálisan elkötelezett, a legmagasabb szinten elismert szakértő házaspár személyesen felel minden fejlesztésért (Dr Chen a világ egyik vezető gyógynövény kutatója).
  • Regenerációs filozófia  Sok élelmiszer- és táplálékkiegészítő gyártó néhány hónapos, jobb esetben néhány éves kutatási eredményekre hivatkozik termékeinek jótékony hatására vonatkozó bizonyítékként. És aztán milyen sok példa mutatja, hogy (akár élelmiszerek, akár gyógyszerek esetén) néhány év után ki kell vonni a forgalomból, mert arra tudják kimutatni valamilyen káros hatását! A Sunrider termékei mögött több ezer éves tapasztalat, a keleti egészségkultúra áll biztonságot nyújtó támaszként.
  • Sunrider vállalat  A mai gyors változások idején még óvatosabbnak kell lennünk a választásainkkal: se szeri se száma az újonnan keletkező cégeknek, amiknek többsége aztán ugyanolyan gyorsan el is tűnik. A Sunrider International egy minden tekintetben kitűnően szervezett, tőkeerős nemzetközi vállalat, több mint 30 éves sikeres múlttal és óriási növekedési potenciállal. 
  • Sunrider termékek  A tulajdonosok szakértelme, a stabil szervezeti háttér, a biztonságot nyújtó filozófia miatt páratlan minőséget képviselnek a piacon. Valamennyi termék készítéséhez kizárólag a legkiválóbb növényi összetevőket használják, és különleges eljárással, a versenytársak számára utánozhatatlan mértékben koncentrálják a jótékony hatóanyagokat.





süti beállítások módosítása