A legjobbat kihozni az életből

 

"Aki gondolatát veti, cselekedetét aratja.

Aki cselekedetét veti, szokását aratja.

Aki szokását veti, jellemét aratja.

Aki jellemét veti, sorsát aratja."

William James

 

 

Bár a legtöbb embert a jó minőségű termék, esetleg a pénzkereseti lehetőség vonzza a Sunrider-be, sokan egy idő után megértjük, hogy elsősorban nem az egészségünk vagy az anyagi helyzetünk javítására érdemes koncentrálnunk. Hanem a gondolkodásunk javítására! Ugyanis (ahogy a fenti idézet is mutatja) sorsunk, életünk jelenlegi állapota (egészségünk, anyagi helyzetünk, kapcsolataink) hűen tükrözi tegnapi gondolkodásunkat, és ha azt szeretnénk, hogy az életünk a jövőben pozitív irányban változzon, előbb a gondolkodásunkon kell pozitív irányban változtatni. Még ma! A halogatás soha nem visz közelebb a megoldáshoz.

És valóban: hiába találkoznak sokan például a nagyszerű Sunrider termékekkel, vagy az anyagi helyzetük javításának esélyét kínáló üzleti programmal, hiába lenne szükségük rájuk, semmit nem kezdenek vele, ha fejben még nem állnak készen a változásokra.

Miért egyre nagyobb a távolság a fejlődésre fogékony emberek és az átlagemberek között?

Izgalmas, nagyon gyorsan változó korban élünk, még sohasem volt ennyi lehetőség a kezünkben, hogy változtassunk a saját sorsunkon, szebbé formáljuk a saját jövőnket. Ugyanakkor a gyakorlatban azt tapasztaljuk, hogy az átlagember még nem képes megragadni ezt a lehetőséget. Éppen ellenkezőleg, azt tapasztaljuk, hogy sokan egyre ijesztőbb mértékben veszítik el a függetlenségüket, s válnak különböző nagy rendszerek függvényeivé. Kilátástalan, perspektíva nélküli munkahelyeken dolgoznak, érzelmileg kihűlt kapcsolatokban élnek, egyre korábban válnak a nagy egészségügyi rendszerek rabjaivá. Röviden: a fiatalon megálmodott izgalmas életcélok belevesznek az idő homályába, s az emberek a jövőkép teljes hiánya nélkül, feszültségeiket más-más eszközökkel csökkenteni próbálva, nehéz szívvel élik le életük hátralévő részét.

skydive.JPGSzerencsére emellett a szomorú tendencia mellett egyértelműen erősödik a pozitívan gondolkodók tábora is: egyre többen vállalják a felelősséget azért, hogy változtassanak a sorsukon. Az ő példájuk igazolja, hogy a 21. században igenis van lehetőség a sorsunk kézbe vételére, és egy szabad, független, sikeres élet elérésére!

A Naplovas lehetőség egyik legnagyobb erénye, hogy igazi esélyt, kézzelfogható eszközt kínál erre bárki számára. Ehhez azonban átlagon feletti nyitottság szükséges, csak az képes élni vele, aki fogékony a lehetőségekre. Ismerjük fel, hogy csak akkor fejlődhetünk, ha mindig megpróbálunk valami újat csinálni, ami túlmutat azon, amit már sikerült elérnünk, amit már biztonságosan tudunk kezelni!

Az élet egy izgalmas kaland vagy egy elfecsérelt lehetőség - a döntés pedig mindig a mi kezünkben van!





süti beállítások módosítása