Te sem hiszed?

Azokhoz szeretnénk most szólni, akik elsőre kétkedve és gyanakodva fogadják mindazt, amivel a Sunrider-ben és ezen az oldalon találkoznak.

Először is leszögeznénk, hogy a bizalmatlanságuk teljesen jogos és normális: a mai világban annyi szélhámosság vesz körül bennünket, annyi kétes információ kering az internet-en is, hogy teljesen érthető emberi reakció az óvatos bezárkózás. Mi sem voltunk vele másképpen: korábban több alkalommal is csalódnunk kellett bizonyos emberekben, termékekben, lehetőségekben, így érthető módon a Sunrider-rel kapcsolatban is kétkedve hallgattuk az elsőre túl szépnek hangzó információkat.

Kétkedve, de azért némi nyitottsággal, érdeklődéssel.

szkept1.JPGÉs ez itt a kulcskérdés. Mármint hogy a minden ember életében törvényszerű, csalódást jelentő tapasztalatok miatt végletesen szkeptikussá, cinikussá válunk-e minden új információra, vagy azért marad bennünk nyitottság, érdeklődés annak reményében, hogy esetleg valami értékeset tudunk felfedezni egy újonnan megismert dologban? Vannak emberek, akikből a keserű csalódások teljesen kiölik a velük született nyitottságot, de vannak olyanok is, akikben megmarad az érdeklődés a világ dolgaira. Ez utóbbiakhoz szeretnénk most szólni. Te melyik csoportba tartozónak érzed magad?

Hogy miért tartjuk normálisnak a kezdeti szkeptikus hozzáállást?

Igencsak naívnak gondoljuk azt az embert, aki első hallásra (anélkül, hogy utánajárna a részleteknek) elhisz mindent, amit hall, és rögtön lelkesedik a Sunrider termékekért vagy a lehetőségért. Ez nagy naivitás. De ugyanilyen butaságnak és naivitásnak tartjuk azt is, ha valaki egyáltalán nem hisz el semmit, függetlenül a hallottaktól előre kész az ítélettel: "ez egy hülyeség". Szerintünk a normális hozzáállás, az intelligens ember ott kezdődik, amikor valakiben felébred a kíváncsiság, utánajár mélyebben a részleteknek, megpróbál minél több forrásból tájékozódni, és csak a megismert, tényszerű ismeretek birtokában alakítja ki a véleményét, és hozza meg a döntését, bármiről is legyen szó.

szkept2.JPGTermészetesen ebben a folyamatban sokat segíthet, ha egy közvetlen ismerősünk mutatja be a Sunrider-t, akiben megbízunk és akitől bátran kérdezhetünk. Persze nem feltétlenül igaz, hogy tényszerű, korrekt tájékoztatást kapunk tőle, mert gyakran előfordul, hogy valaki (nem rossz szándékból, hanem egyszerűen túlzott lelkesedésből) túlságosan egyoldalú képet fest a termékekről vagy a lehetőségről. Ezért azt javasoljuk, érdemes mások tanácsát is kikérni, de azért arra nagyon figyeljünk, kinek a véleményére mennyire figyelünk oda. Mint mindenről, a Sunrider-ről is keringenek a köztudatban mindenféle információk (túlzóan dícsérő vélemények és megalapozatlan pletykák is), érdemes mindig különválasztani a véleményeket a tényektől! Lehetőleg olyan forrásból szerezzük be az ismereteinket, amik valós tényeken és tapasztalatokon alapulnak. Ezen az oldalon igyekszünk ilyen módon bemutatni mind a termékeket, mind az üzleti lehetőséget, bátran ajánljuk tehát a tájékozódásra!

Összefoglalva: nagyon szeretjük az óvatos, kezdetben a kíváncsiság mellett kételyeket is tápláló érdeklődőket, mert ez azt mutatja, hogy az illető gondolkodik, nem pillanatnyi érzelemből alkot véleményt. Az ilyen ember a döntését lassan hozza meg, de az megalapozott és tartós lesz, ráadásul sokkal nagyobb megértéssel, tapintattal szól majd később a saját környezetében azokhoz az emberekhez, akik hozzá hasonlóan első hallásra gyanakodva méregetik a Sunrider-t...





süti beállítások módosítása