Miről szól a Naplovas?

"Fordítsd tekinteted a Nap felé, és soha többé nem látsz árnyékokat, hiszen azok mindig mögötted lesznek!"

kínai közmondás

Valamennyiünk élete tele van kihívásokkal. Anyagi problémákkal hadakozunk, igyekszünk megtartani vagy visszanyerni az egészségünket, küzdünk a céljainkért, az elismerésért. Napról napra egy szebb, szabadabb és boldogabb élet reményében munkálkodunk.

Hiszünk benne, hogy ebben sokat tudunk segíteni egymásnak. Odafigyeléssel, egy kedves mosollyal, okos meglátással, bátorító biztatással vagy éppen példamutatással.

Ha Neked is szimpatikusak ezek a gondolatok, kérjük, olvasd el ezt a pár sort, amiből kicsit jobban megismerhetsz minket!

la.JPGA Sunrider szív „hivatalosan” 1982-ben kezdett el dobogni, amikor Amerikában útjára indult egy vállalat. Persze az életre hívójában, egy kedves házaspárban már jóval korábban megfogalmazódott az elhatározás. Hittek benne, hogy pozitív szándékkal és következetes kitartással megvalósíthatják az álmukat: létrehozhatnak egy világméretű közösséget, egy nagy családot, amelyben a pozitív értékek tisztelete és egymás megbecsülése köti össze az embereket. Mivel a közösség nyitott, befogadó természetű, a világméretű csapat folyamatosan növekszik, jelenleg sok millió lelkes tagja van szerte a világon.

 

Sunrider, azaz magyarul Naplovas

Magyarországon 1991-ben talált először nyitott szívre a pozitív üzenet. Először csak egyre, aztán kettőre, aztán háromra... Eltelt azóta sok-sok év, és a társaság folyamatosan növekszik, mára több ezer magyar család mondhatja el, hogy felfedezett ebben a közösségben valamilyen számára is értékes dolgot.

 

Naplovasnak lenni tehát annyit jelent, hogy a pozitív értékeket keressük és választjuk az életünkben, valamint igyekszünk mások felé is ezeket közvetíteni.

Persze ezek önmagukban csak szép, de üres szavaknak tűnhetnek... Azt javasoljuk, nézz körül bátran az érdeklődésed szerint az oldalunkon, és fedezd fel, hogy a szép gondolatok mögött valódi, értékes tartalom található, ami talán a Te életedet is teljesebbé teheti!





süti beállítások módosítása