Milliomos Mesterképzés

Ezúton szeretnénk röviden bemutatni minden érdeklődőnek a Sunrider legmodernebb üzletépítő programját. Célja nem más, mint a hatodik hónap végére a Direktor-i szint elérése, ami onnantól havi 150 ezer Ft plusz jövedelmet biztosít bárkinek, aki végigcsinálja a tervet. Te mit gondolsz, mennyire változna meg ettől az életed? Lehet, hogy csak fél év választ el tőle?


 

hhp1.JPG
 Mi a program lényege? 


hhp2.JPGA Hat Hónapos Program tulajdonképpen egy hétről hétre, sőt napról napra precízen megtervezett és felépített akcióterv, amit egyszerűen csak követni kell. A programra feliratkozók egy "virtuális tanácsadó mestertől" azaz Mr Sponsor-tól kapják a napi utasításokat email közvetítésével, de a program mögött természetesen komoly, évtizedek alatt stabilan bevált háttér áll:

  • egy hosszú távú, kiegyensúlyozott fejlődést felmutató nemzetközi vállalat (Sunrider)
  • egy napjaink trendjeihez tökéletesen illeszkedő, piacképes termékcsalád
  • a legmodernebb megjelenési és prezentációs formák profi felhasználása
  • több évtizedes üzletépítői tudás és tapasztalat

 Mi az, amit át kell gondolnod, mielőtt belevágsz a programba? 


Mindössze az alábbi feltételeket kell végiggondolnod, és őszintén válaszolnod a kérdésre: tudod őket vállalni a cél érdekében? Ha igen, akkor ez a Te lehetőséged!

hhp3.JPG


 A jövedelmen kívül mit fog még nyújtani Neked a hat hónap? 

  • hhp4.JPGProfesszionális szinten elsajátítasz egy szakmát, amit aztán az élet sok más területén kiválóan tudsz majd alkalmazni (pl. célok kitűzése, tervezés, egészség, internet profi használata, emberekkel való kommunikáció, stb...)
  • Értékes kapcsolatokat: amennyiben részt tudsz venni a találkozókon, megismerkedsz majd sok új baráttal (csupa nyitott, céltudatos, pozitív gondolkodású hölgyekkel és urakkal)
  • A Sunrider plusz bónuszként a Direktorok számára a már említett jutalékon felül Utazási Ösztönzőt fizet (a következő években California és az Északi-tenger lesz a nyári találkozók színhelye)
  • A program befejezése után büszkén állhatsz majd a tükör elé: bebizonyítod magadnak és a környezetednek is, hogy képes vagy egy sikeres vállalkozás felépítésére!

Nos, jól hangzik? Megérne ez heti 4 órát az életedből?

Ha bátor vagy, máris jelentkezhetsz! A Hat Hónapos Program jelenleg átdolgozás alatt áll, legközelebb 2013. január 1-től lehet majd bekapcsolódni és elkezdeni a programot. Addig is jelentkezhetsz egy email küldésével a naplovas.hirlevel@gmail.com címre.

hhp5.JPGAzt mondják, egy jó üzlethez két kérdésre kell jó választ találni: MIT és HOGYAN? Vitán felül áll, hogy a Sunrider termékcsalád egy tökéletes válasz arra, hogy MIT, azaz hogy milyen termékre van hosszú távú, stabil kereslet a családok körében. A HOGYAN-ra pedig a Hat Hónapos Program a megfelelő válasz. Ne mulaszd el, jelentkezz minél előbb!





süti beállítások módosítása