Egymásra találás

Te milyen társaságban érzed jobban magad: ott, ahol mindenki folyamatosan panaszkodik, vagy éppen ellenkezőleg: ahol izgalmas, előremutató dolgokról beszélgetnek?

Az embernek egyik legelemibb ösztöne a közösséghez való tartozás igénye. Az is régi igazság, miszerint a közösség jellemformáló erővel bír: egy idő után a társaság minden tagja szellemileg, érzelmileg hasonulni kezd a többiekhez. Ez bizony mindkét irányban igaz: egy rossz társaság jellemromboló, míg egy jó társaság jellemépítő hatása törvényszerű. És mivel jellemünk alapvetően meghatározza a gondolkozásunkat, döntéseinket, és ezeken keresztül az egész sorsunkat, egyértelmű, mekkora jelentősége van annak, hogy milyen társaságban töltjük az időnket!

Naplovasok közt

A Sunrider különböző értékei folyamatosan sok embert vonzanak egy társaságba, és azok közül, akik hosszú távon is kitartanak mellettük, kialakul egy erős mag, őket nevezhetjük a Sunrider családnak. Igen sokszínű társaság: mindkét nem, fiatalok és idősebbek képviselve vannak, a legkülönbözőbb szakmákból és élethelyzetekből érkeznek ide emberek. Ami mindenképpen közös bennük: az átlagosnál erősebb szándékkal bírnak életük jobbá tételére, és ehhez megfelelő eszközre találtak a Sunrider-ben. Gondolkodásukban és választásaikban igényes emberek fóruma tehát a Naplovas család.

pozitiv.JPGTalán a legfeltűnőbb tulajdonsága a csapatnak a pozitív gondolkodás. A mai világban problémái minden embernek vannak, de Naplovas jellemzően azokból lesz, akik nem csak beszélni szeretnének róluk, netán másokat hibáztatni értük, hanem komolyan szeretnék megoldani is őket. Míg egy átlagos, negatív társaságban kényelmetlenül, különcnek érezheti magát az, akinek álmai és céljai vannak (és úgy gondolhatja, jobb, ha nem is beszél róluk), addig egy pozitív társaságban ez kifejezetten természetes, sőt, bátorítjuk is egymást a célok elérésére, az akadályokkal való bátor szembenézésre.

Céltudatos emberek számára ez valóságos felüdülés: végre egy hely, ahol a céljairól beszélve nem közömbösséggel, értetlenséggel, hitetlenkedéssel találkozik, hanem megértéssel, biztatással és támogatással!

A társaság befogadó természetű: egy-egy új ember érkezése a maga értékeivel mindig tovább színesíti és gazdagítja a csapatot.

Néhány éve a csapaton belül elindult egy kezdeményezés, Next Generation néven a fiatal korosztály céltudatos képviselői találhatnak egymásra. Így kialakulóban van egy erős, lendületes, a modern technikát jobban értő és bátrabban alkalmazó fiatal Naplovas csapat.





süti beállítások módosítása