A Következő Generáció

Next Generation: a Sunrider következő generációja

A Sunrider nyitott közösség, minden pozitív gondolkodású, segítőkész embert befogad, függetlenül a szakmájától, társadalmi helyzetétől, nemétől, vallásától, politikai nézetétől és korától. Hiszen a pozitív gondolkodás arra nevel minket, hogy ne azt keressük a másikban, ami elválaszthat bennünket, hanem koncentráljunk arra, ami összeköthet minket. És szerencsére a Sunrider-en belül bőven találunk is ilyen értékeket.

Így aztán a Sunrider nagy családján belül mindenféle korosztály képviselve van, és ennek nagyon örülünk! Persze azért itt is igaz, hogy a hasonló korban lévő Sunrider-esek hamarabb megtalálják a közös hangot, több közös pontot találnak az érdeklődési körükben.

ng1.JPGÉppen ezért alakult meg 2009 végén a Next Generation (magyarul: Következő Generáció), mely a nyitott gondolkodású fiataloknak szeretne egy fórumot, egy klubot biztosítani, ahol egymásra találhatunk, megoszthatjuk egymással az ötleteinket, élményeinket, és össze is foghatunk szép közös célok megvalósítására.

Bár a csapatot Sunrider-es tagok alapították, és a mai napig a legaktívabb belső magot a Sunrider-esek adják, de a csapatban történő részvételnek nem feltétele a Sunrider iránti elkötelezettség, sőt még a Sunrider ismerete sem. Alapkoncepciónk, hogy a fiatalokat leginkább foglalkoztató témákkal vonzzunk be minél több értékes, rugalmas gondolkodású lányt és fiút a 20-as és 30-as korosztályból (pontos korhatár nincsen, szeretettel és örömmel látunk mindenkit, aki lélekben fiatalnak érzi magát). A csapat a megalakulása óta nagyon szépen és lendületesen növekszik, számtalan önálló munkán, saját program megszervezésén van túl, a hírlevélre feliratkozott tagok száma már 2011-ben átlépte a 100-as létszámot:

ng2.JPG
Egy színes, tartalmas weboldal

A Next Generation élete és a fiatal korosztályt foglalkoztató témák bemutatására jött létre saját oldalunk, a Fiatalok Fóruma. Javasoljuk, hogy nézz bele, változatos és színvonalas írásokat fogsz találni. Elolvashatod például a tagok bemutatkozó írásait, sportágak és szakmák bemutatkozását, filmek és könyvek ajánlóit, illetve olvashatsz beszámolókat a Next Generation életéről, közös rendezvényeiről: Fiatalok Fóruma

Ha szeretnél velünk jobban megismerkedni (akár személyesen), szeretettel várunk!





süti beállítások módosítása