Egy fényesen ragyogó vállalkozás

Egy vállalat, amely bátran tekint a jövőbe

Engedd meg, hogy egy érdekes időutazásra hívjalak!

1948. Tajvan
A világháború utáni, lebombázott állapotban lévő, nyomorban tengődő országban megszületik egy kisfiú, balszerencséjére nagyon beteges, gyenge szervezettel. Az amúgy is éhínséggel küszködő, sokgyermekes családban a szülei csaknem lemondanak róla, esélye az életben maradásra szinte nullával egyenlő.

va1.JPG

1982. USA
Egy fiatal, napi anyagi gondokkal küzdő diplomás hatalmas vállalkozásra szánja el magát: megalapítja saját vállalatát, melyben egy addig teljesen ismeretlen egészségkultúrát próbál meghonosítani Amerikában. Környezetében szinte mindenki bolondnak gondolja: bevándorlóként egy idegen országban, egy teljesen idegen kultúrában, súlyos tőkehiánnyal és nyelvi nehézséggel küszködve garantáltnak tűnik a hatalmas bukás.

2010. Kína
Egy üzletember hatalmas elismerésben részesül: a dinamikusan fejlődő földrész pörgő gazdaságából is kiemelkedve megkapja a 2010. Év Ázsiai Vállalkozója rangos elismerést, ezzel újabb koronát téve szédületes sikertörténetére. Vállalata immár meghódította az egész világot, mindenütt jelen van pompás irodahálózatokkal, sikeres vállalkozók ezreivel van üzleti kapcsolatban, családok milliói fogyasztják rendszeresen a termékeit, önálló szállodák, luxusrepülőgép és hatalmas infrastruktúra áll a cég tulajdonában, és a vállalat vitrinje roskadozik a különféle rangos üzleti és szakmai elismerésektől. A friss oklevél Ronald Reagan, id. George Bush, Bill Clinton és ifj. George Bush személyes kitüntetései mellé kerül.

És akkor most jöjjön a csattanó! Mindhárom történet igaz, és ráadásul egy és ugyanazon emberről szólt: Tei Fu Chen-ről, akit Dr Chen néven ismert meg a világ. Az életben maradás nehézségein és egy nulláról indított vállalkozás minden kockázatán túljutva 2012-ben a világ egyik legfényesebben ragyogó, de még inkább az egyik legígéretesebb jövő előtt álló vállalatának, a Sunrider International-nek a tulajdonosa!

Hogy mi a titka ennek az elképesztő sikernek?

A válasz roppant egyszerű: Dr Chen olyan termékkel és olyan lehetőséggel jelentkezett a piacon, amivel tökéletesen telibe találta a mai modern ember szükségleteit. Másképp fogalmazva: korrekt megoldást tud kínálni arra a két problémára, ami a leginkább foglalkoztatja ma a családokat szerte a világon: az egészség és az anyagi helyzet problémájára.

Szűkebb hazánkat, Magyarországot tekintve is hasonló a helyzet: egy viszonylag friss közvéleménykutatás szerint a magyar családoknak is ez a két kérdés a legégetőbb gondja. Kicsit pontosabban a Szonda Ipsos felmérése:

va2.JPG

A felmérésben arról kérdezték az embereket, ha lehetne három kívánságuk, mit kérnének. A válaszok összesítéséből látható, hogy teljesen egyértelmű az igény: Magyarországon ma a legtöbb család jobb egészségre és jobb anyagi helyzetre vágyik. Éppen ezért tudott nálunk is dinamikusan növekedni a Sunrider!

Látható tehát, hogy egy világszerte gyorsan növekvő és elismert vállalatról van szó, amely azért tud ilyen gyorsan fejlődni, mert szinte tökéletesen illeszkedik a világtrendekhez.

Törvényes és tisztességes lehetőség?

Sokan gondolják, hogy a Sunrider is csak egy a sok száz cég közül, amely próbál érvényesülni a magyar piacon. De tévednek! Tisztázzuk: való igaz, hogy több száz cég működik Magyarországon nem bolti kereskedelmi formában. Azonban ezek között nagyon sok a bizonytalan hátterű, kétes alapokon nyugvó, valódi értéket aligha képviselő lehetőség (vagy egyenesen szélhámosság). A szakma objektív felügyeleti szerve szigorú hitel1.JPGkritérumok alapján vizsgálja, mely cégek felelnek meg a törvényesség és a tisztesség minimális követelményeinek. Ijesztő adat: az országban működő mintegy 250 cég közül jelenleg mindössze 12-t ajánlanak az érdeklődők figyelmébe, a többitől óva intenek! Ez azt jelenti, hogy ha csak találomra választasz egyet, akkor éppen 95 % esélyed van arra, hogy vagy törvénytelen, vagy tisztességtelen dologgal találkozol! Te is meg tudod nézni, melyek ezek az ajánlott vállalatok: Közvetlen Értékesítők Szövetsége. Amint láthatod, a Sunrider is közöttük van. Sőt! Ha majd jobban megismered, láthatod, hogy olyan páratlan értéket képvisel, amivel még sok tekintetben az említett 12 cég közül is kiemelkedik!

A Sunrider (a tulajdonosok természetet tisztelő, keleti gondolkodásmódjával összhangban) maximálisan elkötelezett a környezetvédelem kérdésében:

  • nem folytat állatkísérleteket, nem használ állati származékokat
  • biológiailag lebomló töltőanyagokat és kenőanyagokat használ
  • újrahasznosítja az elavult műanyagflakonokat
  • a gyáraiban csak csíramentes vizet használ, por- és csíramentes környezetben történik az összes termék előállítása

A vállalat hosszú távú stabilitásának, a minőség magas színvonalon való tartásának egyik legfőbb garanciája, mennyire független a vállalkozás más vállalatoktól, pénzügyi intézményektől. A Sunrider (szinte a világon egyedülálló módon) mindent saját maga csinál: nem bízza más, külső cégre sem a növények termesztését, sem a növények feldolgozását, sem a termékek elkészítését. Mindezen tevékenységek teljes infrastruktúrája (a gyárak, a növényfarmok, a világközpont, stb.) a Sunrider tulajdonában van, nincs tehát a vállalat kiszolgáltatva másoknak, mindent a saját kezében tud tartani, anyagilag teljesen független és stabil. Ez is egy fontos záloga a minőség hosszú távú biztosításának.





süti beállítások módosítása