Komoly és megbízható lehetőség?

Amikor megismerkedsz egy számodra még új dologgal, Te mi alapján alakítod ki róla a véleményedet, általában mi alapján hozol döntést?

Az előítéleteidre, netán korábbi csalódásaidra való tekintettel egyetlen mondat után kész vagy a lesújtó ítélettel? A felületes és szubjektív véleményekre figyelsz oda, esetleg hitelt adsz féligazságokon alapuló, rosszindulatú pletykáknak?

Bár felháborodottan tiltakoznának ellene, ha ezzel szembesítenénk őket, de az az igazság, az emberek jó része (valójában a többsége) ilyen módon hozza meg döntéseit, ilyen módon alakítja ki a véleményét azokról a dolgokról, amikkel kapcsolatba kerül.

Reméljük, Te ahhoz a kisebbséghez tartozol, aki:

  • képes félretenni az előítéleteit, és nyitottan fogadni az új információkat
  • képes félretenni az érzelmeit, és tárgyilagosan szemlélni az új információkat
  • képes különbséget tenni a szubjektív vélemények és az objektív tények között
  • végül alapos mérlegelés után, a tények ismeretében alakítja ki a saját véleményét

Ha így van, szeretnénk néhány szempontot bemutatni, ami segíthet a Sunrider megismerésében.

  • Az óvatosság teljesen jogos és indokolt, amikor találkozunk egy új üzleti lehetőséggel, ugyanis tele van a piac bizonytalan, kétes hátterű ajánlatokkal. Sőt, olyanokkal is, amik egyenesen a hiszékeny emberek hitel1.JPGbecsapására alapoznak. Hogy mennyire ijesztő a helyzet, azt jól mutatja egy objektív véleményforrás, a szakma független felügyeleti szervének is tekinthető Közvetlen Értékesítők Szövetségének vizsgálata. A tanulmányuk szerint Magyarországon 250 fölött van a közvetlen értékesítésben (nem bolti kereskedelemben) működő vállalkozások száma. Az oldaluk bemutatja, jelenleg melyik az a 12 cég, amelyik kiállja a törvényesség és tisztesség minimális próbáját. Ez azt jelenti, hogy a bennünket bombázó termékek és lehetőségek 95 %-a törvénytelen vagy tisztességtelen (a legtöbb esetben persze egyszerre mindkettő)! Aki ilyen céget választ, törvényszerűen csalódást okoz másoknak és a környezetének is. Egy kis körültekintéssel elkerülhetők ezek a termékek, ezek a lehetőségek.

  • Aki megismeri a Sunrider termékfilozófiáját, az nagyon könnyen megérti, hogy nem egy pillanatnyi divathóbort áll mögötte. Éppen ellenkezőleg: a kínai egészségkultúrára építve olyan stabil alapokkal, olyan széles körű és hosszú idejű (több ezer éves) tudással és tapasztalattal rendelkezik, amivel a piacon teljesen egyedülálló biztonságot kínál.

  • hitel2.JPGA Sunrider egy sokak által lekezelt, különc irányzatot képviselő, a többségi társadalom megbecsülésétől meglehetősen távol álló gyártóvállalatként kezdte a működését 1982-ben. Ha ma valaki utánanéz, egészen döbbenetes változást fog tapasztalni e tekintetben. Elismerő oklevelek százai, újságcikkek ezrei, magas rangú politikusok, ismert sportolók és hírességek egész hada, amerikai elnökök személyes kitüntetései tanúskodnak arról, hogy nem egészen 30 év alatt a Sunrider a legfényesebben ragyogó vállalatok közé emelkedett. A kezdeti értetlenkedés és bizalmatlanság ellenére tehát a Sunrider eredményeivel, lendületesen növekvő forgalmával kivívta magának az őt megillető rangot, bebizonyította, hogy üzenete időszerű és filozófiájára fogékonyak a családok szerte a világon.

  • A vállalat hosszú távra tervez, pénzügyileg is teljesen stabil alapokon nyugszik, független a bankoktól, a pénzügyi rendszertől. Történetének 30 éve során mindenkinek készpénzzel fizetett, és soha nem fordult elő, hogy fizetési késedelembe került volna.

  • Szerte a világon családok milliói hálásak a Sunrider-nek, amiért egy megbízható élelmiszer márkát vagy éppen egy jövedelmező munkalehetőséget találtak benne.





süti beállítások módosítása