Te is szeretnéd tudni?

A kérdések előtt néhány alapfogalom rövid tisztázása:

  • Regenerációs filozófia

A kínai kultúra által több ezer év alatt, gondos megfigyelések és szigorú tapasztalatok által kidolgozott és tökélyre fejlesztett egészségkultúra alapelve, mely a helyes táplálkozásra (szervezetünk minden funkciójának kielégítő táplálására) helyezi a hangsúlyt.

  • Chen házaspár

Dr Chen és felesége a Sunrider alapítói és tulajdonosai. A világ egyik vezető gyógynövénykutatójaként, a kínai gyógynövénykultúra egyik legnagyobb tudósaként a legfontosabb garancia a vállalat szakmai alapú irányítására, azaz a termékek minőség orientált fejlesztésére.

  • Sunrider termékek

Kizárólag a legkiválóbb minőségű növényekből készülő, a regenerációs filozófiára alapozó, de a modern élelmiszertudományi és gyártástechnológiai ismeretekre is építő eljárással, a tulajdonosok szakértő gondoskodása mellett készített termékek (élelmiszerek, italok, táplálékkiegészítők, kozmetikumok, higiéniai készítmények).

  • Sunrider-es üzletépítés

A Sunrider-ben rejlő előnyök (röviden: tiszta, megbízható táplálék és egy tisztességes pénzkereseti lehetőség) népszerűsítésének tudatos felvállalása. Lényege a Sunrider értékeinek megosztása, eljuttatása minél több családhoz, kinek-kinek az igényei és érdeklődése szerint.

Akkor lássuk a kérdéseket!

faq.gifTalálkoztam már a Sunrider-rel, és ismerősök révén jót is, rosszat is hallottam róla. Mit kezdjek ezekkel az ellentmondó véleményekkel?

Mint a világon mindenről, úgy a Sunrider-ről is elmondható, hogy a tisztességes és megalapozott véleményeken túl félinformációkon, netán rosszindulatú pletykákon alapuló hírek is keringenek róla. Arra biztatunk, hogy komoly emberhez méltóan a szubjektív vélemények mögött mindig keresd a komoly, tényszerű információkat, és ha így teszel, egészen biztosan tisztán fogsz látni azzal kapcsolatban, hogy milyen értéket képvisel ez a vállalat.

faq.gifJobban bízom a hivatalos egészségügyben, a szakemberek, orvosok véleményében. Őszintén szólva kissé idegenkedek egy ilyen újfajta megközelítéstől, amit a regenerációs filozófia jelent. Mitől bízhatok benne?

Két különböző dologról beszélünk: az orvosok a gyógyításért felelnek, míg a Sunrider egy másik témában, a táplálkozás területén próbál segíteni. Azt javasoljuk, ne keverd össze a kettőt! Ha beteg vagy, fordulj az orvoshoz! Ha viszont a táplálkozáson keresztül szeretnél tenni a megelőzésért, akkor az egyik legjobb gyártócéget találtad meg a Sunrider-ben. És hogy a táplálkozásnak döntő jelentősége van a betegségek elkerülése, az energiánk, jó közérzetünk megtartása szempontjából, azt az orvosok is éppen így gondolják, ezt mutatja a WHO tanulmánya is. A Sunrider termékfejlesztésében számos magasan képzett orvos, egész kutatócsoport biztosítja, hogy támaszkodjanak mindazokra az eredményekre, amiket a modern orvostudomány kínál. Csak emellett még olyan eredményekre is támaszkodnak, amiket ötezer év szigorú tapasztalata igazol! Vagyis éppen fordítva van a dolog, mint ahogy a kérdésedben szerepelt: a jól bevált több ezer éves keleti hagyományokhoz képest éppen a mai orvostudomány számít "újfajta megközelítésnek". Bátran bízhatsz tehát a Sunrider filozófiájában!

faq.gifKihez fordulhatok, ha a termékekkel vagy a Sunrider-rel kapcsolatban további információkra, személyes tanácsokra lenne szükségem?

Nagyon sok információt megtalálhatsz itt az oldalon, vagy a hírlevélre való feliratkozással, esetleg a Hat Hónapos Programra jelentkezéssel. Ezeken túl természetesen "Naplovasokhoz", azaz magyar Sunrider-esekhez is fordulhatsz, akiknél személyesen is érdeklődhetsz további részletekért. Ha van olyan ismerősöd, aki ajánlotta Neked ezt az oldalt, akkor azt javasoljuk, első körben mindenképpen őt keresd, nála érdeklődj. Amennyiben ott esetleg nem találsz kielégítő információt, bizalommal fordulhatsz az oldal szerkesztőihez is, az elérhetőséget megtalálod a Kapcsolat menüpont alatt.



 

 



süti beállítások módosítása