Alpha 20 C: a kiegyensúlyozott, erős immunrendszerért

23.JPGErős és kiegyensúlyozott védelmi funkció tápláló gyógynövényekkel

A távol keleti kultúrák népei évezredek során gondosan megfigyelték, hogy bizonyos gyógynövények egy-egy szerv vagy szervcsoport működését célzottan táplálják. Ezeket nevezhetjük funkcionális, tápláló gyógynövény kombinációknak. Ebbe a csoportba tartozik az Alpha 20 C, az immunrendszer kiegyensúlyozását szolgáló, egyedülálló termék. Rendszeres fogyasztása egybehangzó tapasztalatok szerint csökkenti a betegségekre való hajlamot, illetve segít a megbetegedésekből, megfázásokból, légúti fertőzésekből való gyorsabb felépülésben.

Ez az ősi receptúrákon alapuló formula úgy teszi hatékonyabbá a védelmi rendszer (továbbá a májfunkció) működését, hogy egyensúlyt teremt az immunrendszer két, egymással ellentétesen működő alfunkciója között, nevezetesen: a behatoló kórokozókat elpusztító támadó, és a veszély elmúltával a támadó sejteket leállító elnyomó funkció között.

alpha1.JPGKönnyű belátni: a támadó funkció túlsúlya allergiákat és autoimmun betegségeket produkál, míg az elnyomó funkció túlzott dominanciája daganatos, illetve fertőző megbetegedéseket eredményezhet. Mindezek a betegségek tehát egyazon okra vezethetők vissza: az immunrendszer egyensúlytalanságára, valamelyik funkció gyengeségére. A kínai tudomány ezt már több ezer éve megfigyelte, kidolgozta a megoldásokat, amiket sikeresen alkalmazott is az egészség helyreállítására.

Mindezt meggondolva már érthető, hogy a kérdést egyoldalúan megközelítő, az immunrendszert elnyomó gyógyszerek (vagy éppen a helyette dolgozó antibiotikumok) alkalmazása önmagában csak a tüneteket képes enyhíteni, de a hosszú távú megoldás esélyét aligha hordozza.

alpha2.JPGAz Alpha 20 C nem a megszokott nyugati értelemben erősíti, stimulálja az immunrendszert, hanem különleges összetevői révén táplálja (regenerálja) a védelmi funkciót. Így teszi lehetővé, hogy a legyengült immunfunkciók újra megerősödjenek, és így az immunrendszer egésze egyensúlyba kerüljön, és újra teljes értékűen képes legyen ellátni a feladatát.

Fogyasztásával kapcsolatban elmondható, hogy egy átlagos ember szervezetének napi 2-3 kapszula segíthet az enyhébb problémák megelőzésében (kisgyermekek esetén értelemszerűen kevesebb is elég lehet). Súlyosabb betegségek leküzdésére viszont nyilvánvalóan nagyobb az esélyünk, ha növeljük a napi fogyasztást.

Az Alpha 20 C Magyarországon széles körben ismert és bizonyított, orvosok is szívesen ajánlják, amikor a cél az immunrendszer hosszú távú, stabil és megbízható működése.




süti beállítások módosítása