Arcápoló készlet: fiatalos arc gyengéd ápolással

29.JPGEgészséges arcbőr hosszú távon, drasztikus beavatkozások nélkül

Mindenki tudja, hogy a fiatalon még többnyire egészséges, szép bőr nem fog örökké az maradni, vigyázni kell rá. Igen ám, de nagyon nem mindegy, hogyan! Ha Te nem azonnal ható (de súlyos veszélyeket is magában hordozó) módszereket keresel, hanem biztonságosan, de hatékonyan szeretnéd egészségesen és fiatalosan tartani a bőrödet, akkor a Sunrider Arcápoló készletének termékei a legjobb választás!

skincare1.JPGVigyázat, ne engedd magad becsapni!

Bőrünk mindenkori állapotát alapvetően belső, élettani folyamatok határozzák meg. Ha problémák jelentkeznek, az egy figyelmeztetés a szervezet részéről, hogy valamilyen belső funkció táplálásra szorul. A divatosnak számító bőrápolási módszerek többnyire olyan drasztikus technológiákat (például botox, hormonterápia, ránctalanítás, lézerkezelés) alkalmaznak, melyek gyors, látványos eredményt hoznak ugyan, de valójában nem oldják meg a probléma igazi okát, sőt, a mellékhatások révén általában még súlyosbítják is azt. Így aztán egy bizonyos idő elteltével a tünetek törvényszerűen újra jelentkeznek, valószínűleg még erőteljesebben, hogy aztán még drasztikusabb módon lehessen csak újra elfedni őket. És az ördögi kör tovább folytatódik... Egészen addig, amíg fel nem ismerjük: a probléma valódi okát kell megtalálnunk, és megszüntetnünk.

A Sunrider szépségápolási programja pontosan erre koncentrál: a szervezetet belsőleg-külsőleg olyan táplálékokkal látja el, hogy azok helyreállítsák a bőrünk természetes harmóniáját. Így aztán bőrünk visszanyeri azt a természetes képességét, hogy képes saját magát regenerálni, és ez a hosszan tartó fiatalság igazi titka!

skincare2.JPGA Kandesn termékcsalád egyik legfontosabb termékét, az Arcápoló készletet négy különböző kozmetikum alkotja, melyeket az alábbi sorrendben alkalmazunk:

  1. a Tisztítókrém eltávolítja az olaj alapú szennyeződéseket
  2. a Tisztítóhab eltávolítja a víz alapú szennyeződéseket
  3. a Pórusösszehúzó folyadék tonizálja a bőrt, javítja a szerkezetét, és beállítja az ideális ph-egyensúlyát
  4. a Mélyhidratáló krém megnyugtatja, hidratálja és lággyá varázsolja az arcbőrt

A Kandesn kozmetikumokat növényi kivonatok alkotják, semmilyen káros adalékanyagot nem tartalmaznak, biztonságukra jellemző, hogy nyugodtan meg is ehetjük őket.

Engedd meg Te is, hogy értékes növényekből készült kozmetikumok kényeztessék és ápolják az arcodat!




süti beállítások módosítása