Assimilaid: az emésztőrendszer támogatására

26.JPGHatékony emésztés tápláló gyógynövényekkel

A távol keleti kultúrák népei évezredek során gondosan megfigyelték, hogy bizonyos gyógynövények egy-egy szerv vagy szervcsoport működését célzottan táplálják. Ezeket nevezhetjük funkcionális, tápláló gyógynövény kombinációknak. Ebbe a csoportba tartozik az Assimilaid, ami a szervezet emésztő funkciójának célzott támogatását, azaz az ide tartozó szervek (gyomor, belek, máj, lép, hasnyálmirigy) erősítését végzi, hogy azok hatékonyabban végezhessék a dolgukat.

Miben más a regeneráció filozófiája?

assimilaid1.JPGFontos megértenünk, hogy a gyógyszerekkel és sok táplálékkiegészítővel szemben az Assimilaid egyáltalán nem manipulálja az emésztés működését, azaz nem juttat be a szervezetbe enzimeket vagy savat. Ehelyett magát az emésztő funkciót, annak egyes szerveit táplálja fel, ami által azok saját maguk lesznek képesek megtermelni a maradéktalan emésztéshez szükséges anyagokat, így az emésztő nedveket, enzimeket, savakat. Tehát a fogyasztása biztonságos, túladagolni nem lehet, bátran ehetünk belőle akár korlátlan mennyiségben.

Hatékony segítség lehet mindennemű emésztési zavarok, így gyomorgörcsök, puffadás, székelési problémák, savtúltengés, fekélyesedés megelőzésében vagy helyreállításában.

Finom növények alkotják, ezért akár ízletes fűszerként is alkalmazható.




süti beállítások módosítása