Calli: sokunk kedvenc nyugtató itala

01.JPGKi ne szeretne nyugodt, kiegyensúlyozott lelkiállapotot ebben a rohanó és bizonytalan világban? 

A Sunrider egyik legnépszerűbb terméke, a Calli kitűnő választás, hiszen eredeti receptjét a Shaolin papok fejlesztették ki, így több ezer éves tapasztalat áll rendelkezésre a jótékony hatásáról. Legfontosabb tulajdonsága a szervezetet intenzíven tisztító funkciója, de kiemelendő még gazdag antioxidáns tartalma és lúgosító hatása.

Mai, civilizációs ártalmakkal és stresszel terhelt életünkben a legtöbb ember szervezete alapvetően három nagy problémával bírkózik folyamatosan, ezen alapproblémákra vezethető vissza a legtöbb betegség is:

  1. szervezetünk túl van terhelve méreganyagokkal, oda nem illő kemikáliákkal
  2. tele vagyunk szabadgyökökkel, melyek nagy mennyiségben felelősek többek között az öregedési folyamatokért, a testszövetek károsodásáért, a daganatos betegségek kialakulásáért
  3. vészesen el vagyunk savasodva

calli2.JPGHa megnézzük, egy átlagember mit tesz ezen problémák enyhítése érdekében, például a mindennapi üdítőitalának megválasztásakor, akkor a következőt mondhatjuk: további vegyszereket juttat a szervezetébe, a szabadgyököket lekötő antioxidánsok helyett további szabadgyökökkel súlyosbítja a helyzetet, valamint tovább savasítja a szervezetét (gondoljunk például a szénsavas üdítőkre, vagy akár a csersavat tartalmazó kávéra). Röviden: tisztelet a kivételnek, a legtöbben nemhogy megoldják őket, hanem inkább rátesznek még egy jó nagy lapáttal a problémákra. Ellenben, akik a Calli-t választják, hatékonyan segítik a szervezetüket mindhárom kihívás leküzdésében!

A keletiek már több ezer éve felismerték, mekkora szükségünk van a belső tisztításra, legkiválóbb tudósaik, a Shaolin papok ennek fényében kísérletezték ki mintegy másfél évezreddel ezelőtt a Calli eredeti receptjét. A fő cél a test és a szellem tisztulása volt, így kezdetben a hatékonyabb koncentrációhoz, ellazuláshoz, meditációhoz használták. Az azóta eltelt évszázadok nemcsak megerősítették a kiváló tapasztalatokat, hanem további jótékony hatásokra is fény derült. A Sunrider ezt az ősi receptet továbbfejlesztve, megerősítve a mai modern élelmiszertudományi és orvosi ismeretekkel, a világon egyedülálló koncentrálási eljárással készíti a fogyasztók számára a kellemes ízű, kávé vagy tea helyett fogyasztható italt, a Calli-t.

Fő összetevője a zöldtea alapanyaga, a Camellia sinensis, de rajta kívül még számos más gyógynövény koncentrált kivonatát tartalmazza. Így a Calli elkészítésével egy gyógyfüvekben sokszínű, gazdag főzetet kapunk, mely jóval kifinomultabb a piacon található, általában egyetlen növény szárított levelét (azt is koncentrálás nélkül) tartalmazó teáknál.

calli1.JPGTermészetesen kizárólag növényi összetevőkből készül, tehát semmiféle káros adalékanyagot nem tartalmaz. Rendkivűl gazdag antioxidáns tartalma révén (egy filter mintegy 80 kg zöldség hatásával egyenértékű) hatékony ital a szabadgyökök semlegesítésében. Hatóanyagai intenzíven táplálják a vesénket és a májunkat (kiválasztási szervrendszerünk két motorját), ami által sokkal gyorsabban megszabadulunk a szervezetünket terhelő méreganyagoktól. A tiszta, megkönnyebbült szervezet általában jobb közérzetet, több energiát eredményez, valamint megfigyelhető a szervrendszerek közötti hatékonyabb, összehangoltabb működés. Tisztító hatása révén természetesen lúgosít, jelentősen hozzájárulhat az ideális sav-bázis egyensúly eléréséhez.

Amikor valaki hirtelen kezdi el a fogyasztását, a gyorsan beinduló méregtelenítés miatt néha előfordulhatnak akár kellemetlen tünetek is (fejfájás, pattanás, a WC gyakoribb látogatása). Ezek a negatív tapasztalatok egy nagyon is pozitív és örvendetes folyamatnak (a méreganyagok távozásának) a mellékhatásai, így semmiképpen sem kell megijedni tőlük, érdemes tovább folytatni a Calli fogyasztását. Legfeljebb ilyenkor a napi adag csökkentése, vagy az ital higítása javasolható.

Kapható mentás, fahéjas és natúr ízben, illetve speciális éjszakai változatban (a Calli Night intenzív nyugtató hatása kitűnő segítség a rosszul alvóknak). Ára kiszereléstől függően kb 90 Ft literenként.

Egészségedre!




süti beállítások módosítása