Electrosport: az ásványi sók hatékony pótlása

16.JPGNövényi koncentrátum az elektrolit háztartásunk egyensúlyban tartására

Az Electrosport többféle ásványi só (kalcium, kálium, magnézium, cink, vas, mangán, króm és szelén) növényekből származó, koncentrált keveréke, amelyet a szervezet könnyen és gyorsan képes hasznosítani. Ezáltal segít elektrolit háztartásunk karbantartásában. Erre különösen sportolóknak van szüksége, hiszen fizikai kimerülés, elsősorban erős izzadás esetén a szervezetükben lecsökken az ásványi anyagok és a folyadék mennyisége. Az Electrosport gazdag ásványtartalma révén egyben kiváló antioxidáns hatással is bír.

Tudjuk, hogy szervezetünknek folyamatosan számtalan nyomelemre és ásványi anyagra van szüksége, ráadásul ezeknek egymással is finom egyensúlyban kell állniuk fizikai funkcióink maradéktalan működéséhez. Az egészségtelen, feldolgozott és manipulált élelmiszerekre alapozott táplálkozás felborítja ezt a kényes összhangot. Többféle tápanyagból hiányállapot vagy éppen többlet léphet fel, ami a szervezet degenerációját, és sokféle betegség kialakulását idézheti elő.

Mitől más az Electrosport a piac többi ásványianyag pótló termékénél?

A legtöbb készítményben (például az ásványvizekben is) az ionok szervetlen formában vannak jelen, melyeket szervezetünk csak korlátozottan képes hasznosítani. A használhatatlan anyagok jobb esetben kiürülnek a szervezetből, rosszabb esetben káros lerakódásokat képezhetnek különböző szövetekben (az izületekben, az erek falában vagy a vesében).

electrosport1.JPGAz emberi szervezet számára legjobban hasznosítható formában a növényekben találhatók az ásványi sók (hiszen ott az ásványok a maguk természetes formájában és arányában vannak jelen). Így az Electrosport teljesen természetes, növényi koncentrátum. Felszívódása szinte tökéletes, hatékonyan állítja helyre a szervezet felbomlott elektrolit- és sav-bázis egyensúlyát.

Különösen hatásos és intenzív tapasztalataik vannak vele sportolóknak. Egybehangzó elmondásuk szerint fogyasztása (az elektrolit háztartás helyreállítása) jelentősen csökkenti az izmok görcsre való hajlamát. Továbbá a sejtregeneráció gyorsítása révén sérülések esetén felére vagy esetenként harmadára csökkenti a felépülési időt.

Felhasználása: néhány dl folyadékban elkeverve egy fiola tartalmát 24 órán belül fogyasztandó. Kisebb adagokban elosztva egy fiola tartalma több részletben is elkészíthető.




süti beállítások módosítása