Evergreen: folyékony klorofill a hatékony keringésért

17.JPGHatalmas mennyiségű zöldség és saláta egy finom koktélban

Az Evergreen egy frissítő ital, amely rendkívül koncentráltan tartalmaz növényi klorofillt. Amennyiben normál étkezéssel próbálnánk meg ennyi klorofillt tartalmazó zöld leveles növényt (például salátát) elfogyasztani, olyan hatalmas mennyiségre lenne szükség, amit képtelenség lenne a szervezetnek megemészteni és feldolgozni.

A klorofill a zöld növényekben található vegyület, amelynek döntő szerepe van a nap energiájának közvetítésében és eljuttatásában a sejtek anyagcsere folyamataihoz. Tudományos kutatások szerint a klorofill fokozza a vörösvérsejtek termelését, továbbá fiatalító hatású.

evergreen1.JPGA piacon található klorofill készítmények általában vegyileg kezeltek, másképp állaguk folyamatosan romlana és az emésztőrendszer nem lenne képes felszívni. Az ilyen módon tárolt klorofill tápértéke viszont csak töredéke az olajban oldott klorofillnak. Így tehát a Sunrider egy speciális eljárással, zárt fiolákban, olajban oldott formában teszi hozzáférhetővé a vásárlók számára. A végeredmény: az Evergreen egyetlen fiolájával több klorofillt tudunk a szervezetbe juttatni, mint egy átlagos készítmény nagy dobozával.

evergreen2.JPGAz Evergreen hasznos tulajdonságai:

  • rendkívül hatékonyan javítja a vérsejtek oxigén-szállító képességét
  • nagyon gazdag nyomelemekben, elsősorban vasban és cinkben
  • regenerálja a nyálkahártyát és a sejtfalakat
  • hatékony méregtelenítő és fertőtlenítő, gyulladásgátló, továbbá jelentős segítség a szövetépítés során

Érdemes megkóstolni, nemcsak hasznos, de egyben rendkívül finom ital!




süti beállítások módosítása