Fibertone: növényi rostok nagy koncentrációban

21.JPGAz emésztést megkönnyítő rostok természetes forrása

Megfelelő egészségi állapotunknak, szervezetünk helyes működésének alapfeltétele a belek hatékony működése. Ehhez étrendünknek gazdag és változatos növényi rostot kellene tartalmaznia. Erről gondoskodhatunk a Fibertone kapszulával, mely gondosan kiválasztott rosttartalmú növények speciális keveréke.

Miért alapvető az egész szervezet szempontjából a belek helyes működése?

fibertone1.JPGHa zavar keletkezik a belekben, a táplálék nem tud maradéktalanul felszívódni, esetleg kiürülni. Ez hosszú távon azt eredményezi, hogy emésztésünk nem képes ellátni a funkcióját, és méreganyagok kezdenek lerakódni a belek falára. Innentől kezdve tulajdonképpen teljesen mindegy, milyen táplálékokat veszünk magunkhoz, lehetnek azok bármilyen kiváló minőségű, gondosan kiválasztott és makulátlanul tiszta ételek, egyszerűen nem képesek felszívódni és hasznosulni. Egészen addig, míg meg nem oldjuk a problémát.

A Fibertone tartalmaz vízben duzzadó és vízben oldhatatlan rostokat egyaránt, ugyanis mindkettőre szükségünk van. Dr Chen szakértelme garantálja számunkra az ideális összetételt.

Változatos módon képes támogatni az emésztést: segítség lehet székrekedés, de akár hasmenés esetére vagy éppen megkönnyítheti a belekre rakódott méreganyag kijutását a bélcsatornából.




süti beállítások módosítása