Sunsmile Fogkrém: fluoridmentes fogkrém a természetes mosolyért

05.JPGSzemben a hagyományos fogkrém márkákkal, a Sunsmile nem borítja fel, hanem éppen hogy regenerálja a szájüreg biológiai harmóniáját

A Sunsmile fogkrém egy olyan egyedülálló termék, amely rendkívül hatékonyan tisztítja valamint táplálja a fogakat és a fogínyt, miközben (növényből kivont szódabikarbóna tartalma révén) fehérítő hatással is bír. A Dr Chen sok éves kutatómunkájának eredményeképpen megszülető termék az exkluzív gyógynövény összetételénél fogva tisztítja a fogakat, ugyanakkor meggátolja a mikroorganizmusok szájüregben történő szaporodását. Azok a mikroorganizmusok, melyek étkezés után természetesen beépülnek a szájüregbe, okozzák a szuvasodást és a fogkő kialakulását, amely végül a fogak elszíneződéséhez és romlásához vezet. Ez pedig a fogíny megbetegedését okozza (a fogíny megfelelő módon történő táplálása kritikus szempont a fog élettartama szempontjából). A Sunsmile növényi enzimeket tartalmaz, a szájüregben és a fogak között megmaradt ételmaradékok felbontása céljából.

Milyen veszélyei vannak a hagyományos márkáknak?

fogkrem1.JPG

Szerencsére néhány éve a törvények kötelezik a gyártókat a potenciális veszélyekre való figyelmeztetésre. Így milliók szembesülnek vele, hogy agyonreklámozott, kedvenc márkáik dobozán vagy tubusán olyan mondatok olvashatók, mint például: "Kisgyermek csak szülői felügyelettel használja!" "Ha fogmosáskor nagyobb mennyiséget lenyel belőle, sürgősen forduljon orvoshoz vagy toxikológushoz!” Mire hívják fel a figyelmet ezáltal? Például arra, hogy a fluoridról (amit hosszú évekig kifejezetten előnyként reklámoztak) bebizonyosodott, hogy lenyelve káros, mérgező hatású.

Sajnos azonban nemcsak az ilyen azonnali problémákat rejtő veszélyekre kellene figyelmeztetni, hanem érdemes lenne tudni a fogyasztóknak például arról is, hogy a fogkrémek rendszerint olyan dörzsanyagokat tartalmaznak, amik hosszú távon lecsiszolják, tönkreteszik a fogzománcot.

Lássuk az összehasonlítást, miben jobb vagy biztonságosabb a Sunsmile a többi márkánál!

Sunsmile Más márka
nem tartalmaz fluoridot mérgező hatású fluoridot tartalmaz
növényi enzimek útján tisztít a fogzománcot lecsiszoló dörzsanyagok révén tisztít
nem tartalmaz semmiféle szintetikus adalékanyagot cukrot vagy szacharint tartalmaz
biztonságos, kisgyermek is lenyelheti veszélyes, potenciális méreg
a száj természetes ph-értékével harmóniában működik a természetestől eltérő sav-bázis egyensúlya van
mentes a nátriumszulfáttól habosítóként nátriumszulfátot tartalmaz (irritáló anyag)

fogkrem2.JPG

E készítmény annyira gazdaságos, hogy 8-10-szer tovább tart, mint más, az üzletekben kapható márkák. Átlagos használat mellett egy tubus akár közel egy évig elegendő.

Enyhe, de friss ízű, a gyerekek is szeretik.

Aki kipróbálja, szinte mindenki véglegesen leteszi mellette a voksát, és már nem tud visszaváltani más márkára!




süti beállítások módosítása