Folyékony szappan: harmóniában a bőrrel

32.JPGBőrbarát formula minden bőrtípushoz

A fürdéshez és tusoláshoz egyaránt használható Folyékony szappan tisztító hatása mellett hidratálja is a bőrt, így nagyszerű alternatívát jelent az általánosan használt testápolókhoz képest. Mivel táplálja a bőrt, így valamennyi bőrtípus esetén az egyensúly irányába fog hatni, azaz bátran használhatja mindenki, de különösen az érzékeny bőrűek fogják megtapasztalni jótékony hatását.

folyekonyszappan1.JPGSzemben az üzletekben kapható legtöbb szappannal, amik lúgos és szárító hatásuk miatt ártalmasak a bőrnek, a Sunrider Folyékony szappana csak kímélő, gyengéden ható növényeket tartalmaz, így használata teljesen biztonságos. Biztosan nem kell attól tartani, hogy bőrünk száraz és kirepedezett lesz, továbbá attól sem, hogy a többi márkában található állati származékok elzárják a bőr pórusait, ami aztán a bőr korai öregedéséhez vezethet.

Különösen hálásak érte a kisbabák, hiszen az ő bőrük igencsak érzékeny, rájuk különösen ártalmasak a természetes harmóniát felborító babaszappanok. Kellemes, növényi illata miatt azonban nemcsak a babák fogják szeretni.




süti beállítások módosítása