Fortune Delight (Forcsi): a természetes alternatíva

02.JPGAktív életmódot élsz, amihez folyamatosan sok energiára van szükséged?

A Fortune Delight a legegészségesebb frissítő alternatíva a kávé, tea, szénsavas üdítők vagy energiaitalok helyett. A Calli-hoz hasonlóan legfontosabb tulajdonsága a szervezet intenzív tisztítása, antioxidánsokkal való bőséges ellátása és lúgosítása. Extra hatásként azonban hozzányúl a nyirokrendszerhez is, további pangó méreganyag tömegtől szabadítva meg ezzel a szervezetünket.

Jótékony hatásáról gazdag, sok ezer éves tapasztalat áll rendelkezésre, hiszen eredeti receptjét már az ősi keleti harcművészek is alkalmazták.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mekkora szükségünk van a Forcsira abból a szempontból, hogy rendszeres fogyasztása valósággal kisöpri a nyirokérrendszerünket, megszabadítva bennünk az ott lappangó káros anyagoktól! Két dolgot feltétlenül érdemes tudni a nyirokhálózatról (sokan találóan a szervezet szennycsatornájának hívják), összehasonlítva a vérhálózatunkkal:

  1. A nyirokérhálózat jóval kifinomultabb, szerteágazóbb a véráramnál, hossza többszöröse a vérerek teljes hosszának, egy jól fejlett szervezet esetén elérheti a több száz ezer km-t! Ez azt jelenti, ha sorba tudnánk fűzni, egyetlen ember nyirokrendszere többszörösen körbe érné a Földet, vagy akár elérne a Holdig.
  2. A nyirokhálózatnak nincs olyan központi pumpáló szerve, mint a vérerek esetén a szív, következésképpen passzív, azaz sokkal nehezebben áramlik és tisztul ki. Gyakorlatilag szinte csak pang bennünk az ott lerakódott rengeteg melléktermék, ami a kiválasztó működés során ott rekedt. Egyedül rendszeres mozgással, vagy speciális masszírozással lehet kicsit mozgásba lendíteni a rendszert.
fortune2.JPG

Láthatjuk tehát, milyen óriási igénye van a szervezetnek egy kis segítségre a nyirokutak átmosásához. Éppen erre szolgál a Fortune!

Mivel intenzíven segíti a szervezet természetes tisztító folyamatait, így fogyasztása révén a méreganyagoktól (és a szervezetünket terhelő további salakanyagoktól) megszabadulva frissebbek, energikusabbak, terhelhetőbbek leszünk. Kiemelkedően koncentrált antioxidáns tartalma révén bizonyítottan az egyik leghatékonyabb ital a szabadgyökök semlegesítésében.

fortune1.JPGNagy hatékonysággal használják sportolók is, hiszen számtalan előnnyel bír, amik mind-mind nagyon fontosak a rendszeres mozgást végzők számára: eltávolítja az izomszövetekből a felgyülemlett tejsavat és szénsavat, a több energia miatt nagyobb a mozgásigényünk és lassabban fáradunk el (különösen az aerob sportot végzők számára hasznos a nagyobb állóképesség) és gyorsabb a regenerálódás. A fölös zsírpárnákat (mozgással együtt) hatékonyan mobilizálja, így hasznos segítség az alakformáló és testsúlykontroll programokban.

A Forcsi nem filteres, hanem instant italpor formában kerül az asztalunkra, amit egyszerűen vízzel elkeverve egy perc alatt elkészíthető az igencsak finom üdítőital. Kapható citromos, barackos, málnás, fahéjas és natúr ízben. Ára kiszereléstől és elkészítéstől függően kb 150-200 ft literenként.

Egészségedre!




süti beállítások módosítása