Zöldség- és gyümölcsmosó: fertőtlenítés természetes módon

07.JPG"Együnk sok zöldséget és gyümölcsöt, mert az egészséges!" Gyakran halljuk ezt a tanácsot. De azzal vajon tisztában vagyunk, mekkora veszélynek vagyunk kitéve ezzel? És hogyan tudjuk azt elhárítani?

A drága pénzen megvett növényekre számtalan kémiai anyag és szennyeződés kerül, és ha nem gondoskodunk az eltávolításukról, akkor egyre nagyobb kockázatoknak tesszük ki az egészségünket. A rovarirtó szerek és egyéb permetezőszerek, amelyek a kártevők elpusztítására hivatottak, egyben sajnos az emberi szervezetre is romboló, mérgező hatással vannak. Ha csak folyó vízzel tisztítjuk meg a növényt, azzal maradéktalanul nem tudjuk eltávolítani ezeket az anyagokat. A megoldás a Sunrider forradalmi és teljesen egyedülálló terméke, ami a növényeink tisztán tartására lett kifejlesztve.

gyumolcsmoso1.JPGSajnos nem sokkal jobb a helyzet a viszonylag tiszta forrásból származó, biokörülmények között termesztett növényekkel sem, hiszen például a levegő, eső tisztaságát ott sem tudják garantálni. Kimutatható a légtérben kontinenseken át vándorló vegyi anyag, vagy éppen az emberi szervezet szöveteiben olyan kemikália, amit már hosszú évek óta betiltottak! Sőt, a helyzet még ennél is rosszabb, miután a táplálkozási lánc alján lévő növényeink szennyezettek, innentől kezdve a magasabb szinten található állati húsok sem biztonságosak, bárhonnan is szerezzük be őket.

Azok a háztartások, ahol felfedezték a Sunrider egyedülálló termékét, a Gyümölcs és zöldségmosót, megnyugtató módon tudnak megszabadulni ettől a problémától. A Gyümölcsmosó természetes, biológiailag lebomló, aktív hatóanyagai (benzoin kivonat, decyl poliglukóz, hidrogénperoxid) megkötik és eltávolítják a felületen lévő, káros permezető- és tartósítószer maradványokat, továbbá a különböző baktériumokat, élősködőket, parazitákat és penészgombát (sőt még a viaszos réteget is).

Használata rendkívül egyszerű: néhány liter vízben 5 ml Gyümölcsmosót elkeverve néhány percig kell csak áztatni a növényeket. Szembetűnő lesz a változás! Illusztrálásként íme az alábbi, mindössze 70 mp-es videó:

gyumolcsmoso2.JPGA Gyümölcsmosó általános fertőtlenítő hatása miatt a növények tisztításán kívül még számos más területen is alkalmazható (például bőr-, láb- és körömgomba ellen). Vérző sebek fertőtlenítésére is kiválóan használható.

Próbáld ki Te is a Gyümölcsmosót, és tapasztald meg, hogy minimális költséggel és odafigyeléssel a zöldségek és a gyümölcsök mennyivel tisztábbak, ízletesebbek lesznek, és mennyivel tovább frissek és élvezhetők maradnak!




süti beállítások módosítása