Kéztisztító: kézmosás víz nélkül

31.JPGKényelmes és bőrbarát megoldás kezünk fertőtlenítésére és hidratálására

Valamennyien tisztában vagyunk vele, mekkora jelentősége van étkezések előtt megszabadulni mindazoktól az anyagoktól (baktériumoktól, kórokozóktól, szennyeződésektől), amiket különböző piszkos tárgyak érintésével szedünk össze folyamatosan. Különösen nagy gondot fordítanak erre a kisgyermekes szülők, hiszen látják, a kíváncsi csemeték mi mindent szeretnek összefogdosni. Előfordulnak azonban olyan helyzetek, amikor nem áll rendelkezésre a védekezés legáltalánosabb módja, a friss folyóvíz. Erre jelent megoldást a Sunrider egyedülálló terméke, a Kéztisztító zselé.

keztisztito1.JPGFinom növényi összetevői révén egyszerre tisztít, fertőtlenít és hidratál. Nem szárítja ki a bőrt, éppen ellenkezőleg: kellemesen megnyugtatja azt, a természetes kémhatással összhangban a kéz tapintása hidratált, puha és illatos lesz.

Használata rendkívül egyszerű: a kezünkre kell kenni egy borsónyi zselét, és lágyan el kell dörzsölni két tenyerünkkel. Pillanatok alatt felszívódik, és rendkívül hatásosan közömbösíti a bőrőn található szennyező anyagokat.

Nagyon kellemes illatú termék, a gyerekek is imádják!




süti beállítások módosítása