Nuplus: a tökéletes energiaforrás

08.JPGAmi az autónak a benzin, nagyjából az a Nuplus az emberi szervezetnek: hatékony, optimális táplálék, amelyből a szervezet gyorsan és tartósan képes energiát nyerni.

Mi gyorsíthatja vagy lassíthatja az öregedés folyamatát?

Testünket alkotó szöveteink milliárdnyi sejtből épülnek fel, amik folyamatosan újjászületnek. Nyilvánvalóan az újonnan megszülető sejt csak a szervezetben éppen jelen lévő tápértékből képes felépíteni saját anyagát. Amennyiben a szervezetünk nem kap bőséges, változatos táplálékot, törvényszerűen egyre gyengébb és gyengébb minőségű új sejtjeink keletkeznek, azaz gyorsabbá válik az öregedés folyamata. A Nuplus gondoskodik a táplálkozási réseink betöméséről, így egy tökéletesebb regeneráció által a minimálisra lassíthatja az öregedést.

Eredeti receptjét már több ezer éve alkalmazták a keleti harcművészek, méghozzá a teljesítmény intenzív fokozására. A keleti gyógynövény szakértők szerint a Nuplus gyógynövény keveréke (úgynevezett "királyi" gyógynövények kombinációja) maga a "tökéletes táplálék", mert teljes értékű növényi táplálékot, fűtőanyagot juttat a szervezetbe.

nuplus2.JPGMindenkinek hasznos, aki aktív életet él, fizikai vagy szellemi értelemben kiemelkedő szinten teljesít. Óriási előnye, hogy hatékonyan segíti a szervezet regenerációs folyamatait, így különösen látványos eredményekről számolnak be a Nuplus fogyasztásával kapcsolatban sportolók és betegségből lábadozók. Kiemelten ajánlott fogyókúrák étrendjének kiegészítéséhez is!

Miért jobb a hagyományos energiaszeleteknél?

Elsősorban azért, mert teljesen természetes, növényi összetevőkből készül, így a szintetikus összetevőkkel szemben a szervezet sokkal jobban képes felismerni és felhasználni. Ez egyszersmind azt is jelenti, hogy az emésztés fölösleges terhelése helyett a Nuplus teljes egészében az aktív, energiát igénylő fiziológiai folyamatokat támogatja.

A Nuplus komplex összetétele révén nagyon sokszínű táplálék, bőségesen tartalmaz kiváló minőségű, növényi proteint, összetett szénhidrátokat és tápláló gyógynövényeket.

Hasznos tulajdonságait még hosszan lehetne sorolni:

  • hatékonyan emeli a teljesítményt, és javítja a hosszú távú állóképességet
  • támogatja az izomépítési folyamatokat
  • az összetett szénhidrátok lassan égnek, így hatásuk tartós, azaz kiváló segítség aerob jellegű sportok esetén
  • hatékonyan működik a fizikai vagy lelki megpróbáltatások utáni regeneráció gyorsításában
  • hatalmas tápanyagértéke miatt csökkenti a hagyományos ételek iránti éhséget
  • mivel egy zacskó csak 50 kalóriát tartalmaz, fogyókúrázóknak kiváló segítség (ráadásul mozgás mellett hozzájárul a fölös zsírszövetek lebontásához)
  • segíti az emésztési rendszert (májat, vesét, hasnyálmirigyet)nuplus1.JPG

Többféle ízesítéssel (banános-ananászos, almás-fahéjas, áfonyás) vagy natúr (koncentrált) változatban is kapható, 10-es vagy 60-as kiszerelésben. Egy-egy zacskó ára kb 500 ft.

Gyümölcslében elkeverve igencsak finom, pépes keveréket kapunk, amit akár kisgyermekek is bátran fogyaszthatnak.




süti beállítások módosítása