Prime Again: a hormonrendszer támogatására

27.JPGSzervezetünk harmonikus vezérlése tápláló gyógynövényekkel

A távol keleti kultúrák népei évezredek során gondosan megfigyelték, hogy bizonyos gyógynövények egy-egy szerv vagy szervcsoport működését célzottan táplálják. Ezeket nevezhetjük funkcionális, tápláló gyógynövény kombinációknak. Ebbe a csoportba tartozik a Prime Again, ami a szervezetünk központi karmesterének tekinthető hormon- és idegrendszer célzott támogatását végzi. Mivel a szervezet működésének szinte valamennyi élettani folyamatát hormonok szabályozzák, elég nyilvánvaló, mennyire fontos törekednünk a kiegyensúlyozott működésére.

Miben más a regeneráció filozófiája?

Fontos megértenünk, hogy a Prime Again még véletlenül sem hormonkészítmény, azaz a gyógyszerekkel és sok táplálékkiegészítővel szemben egyáltalán nem manipulálja a rendszer működését, vagyis nem juttat be a szervezetbe hormonokat! Ehelyett a hormontermelő mirigyeket táplálja fel olyan szintre, hogy azok képesek legyenek megtermelni a szükséges hormonokat, méghozzá a szükséges mennyiségben. Tehát a fogyasztása biztonságos, túladagolni nem lehet, bátran ehetünk belőle akár korlátlan mennyiségben.

prime1.JPGTöbbféle területen (ami összefüggésbe hozható a hormonrendszerrel) eredményesen használható:

  • mérsékelheti az allergia tüneteit
  • csökkentheti a ráncosodást
  • hölgyeknél enyhítheti a menstruációs feszültséget
  • hozzájárulhat a több energia, érzelmi stabilitás eléréséhez

Több örömteli példa is igazolja, hogy rendszeres fogyasztása akár addig meddő pároknál is hozhat gyermekáldást (persze csak ha nem szervi oka van a problémának).




süti beállítások módosítása