Quinary: öt fő szervrendszerünk koncentrált tápláléka

22.JPGA szervezet létező legalaposabb megerősítése

A távol keleti kultúrák népei évezredek során gondosan megfigyelték, hogy bizonyos gyógynövények egy-egy szerv vagy szervcsoport működését célzottan táplálják. Ezeket nevezhetjük funkcionális, tápláló gyógynövény kombinációknak. Alapvetően öt fő funkcióra osztják a szervezet működését:

  • quinary1.JPGhormonrendszer
  • emésztőrendszer
  • légzőrendszer
  • keringési rendszer
  • immunrendszer

A Sunrider-ben megtalálható külön-külön egy-egy elemet célzottan tápláló készítmény, és egy olyan is, amely mind az öt szervrendszert egyszerre táplálja. Ez a termék a Quinary.

A Quinary nem kevesebb, mint 51 féle gondosan kiválasztott, quinary2.JPGkülönösen értékes gyógynövény koncentrációja. A formula nemcsak az egyes funkciókat támogatja megbízható hatékonysággal, hanem egyben gondoskodik az azok közötti megfelelő kommunikációról, harmóniáról is. Ahogy öt kiváló kosárlabdázó sem alkot feltétlenül egy nyerő kosárlabda csapatot, ugyanígy szükséges, hogy a szervezet funkciói is egységesen és összehangoltan működjenek.

A hangsúly tehát a Quinary esetén egyértelműen a belső egyensúly fenntartásán, és ezen keresztül a megelőzésen, a hosszan tartó egészség elérésén van.

A Quinary kapszula formában kapható, de elérhető folyékony változatban is, a termék ezen változata a Liqui Five elnevezést kapta. Mivel elsősorban megelőzésre szolgál, jó szívvel javasolható egészséges (legalábbis komolyabb egészségügyi probléma nélküli) embereknek, de azok számára is, akiknek a szervezete általánosan legyengült és egész működése megerősítésre szorul.




süti beállítások módosítása