Sunbar: a növényi energiaszelet

09.JPGNassolás egészségesen

A Sunbar teljes értékű összetevőkből (például szárított gyümölcsökből, diófélékből, spárga gyökérből, gabonából és további jótékony növényekből) készült ízletes energiaszelet. Magas rost és (szívbarát) szójafehérje tartalma révén kiváló energiaforrás, és hatékonyan támogatja a szervezet emésztő funkcióját. A Nuplus-hoz hasonlóan sejt szinten táplál, magas rosttartalma azonban plusz funkciót jelent a Nuplus-hoz képest.

Valódi tápanyagok, semmi üres kalória

sunbar1.JPGHa összehasonlítjuk a piacon elérhető többi energiaszelettel, akkor láthatjuk, hogy a Sunrider nem használ újrafeldolgozott, olcsó összetevőket (mint például fehérített liszt, telített zsírok, mesterséges aromák), hiszen ezek fölöslegesen terhelik az emésztőrendszerünket. Azok az energiaszeletek gyakran rostban szegények, de túl gazdagok finomított cukorban, ezáltal túl sok üres (tápérték nélküli) kalóriát juttatva a szervezetünkbe (igen, gyakran még a "természetes" és "bio" jelzőkkel ellátott szeletek is).

Akárcsak a Sunrider többi terméke, a Sunbar sem tartalmaz tartósítószert, mesterséges ízesítőket vagy más szintetikus adalékanyagokat.

A Sunbar csokoládé ízesítéssel kapható, lágy, omlós, ízletes volta miatt is nagyon könnyen megkedvelhető!




süti beállítások módosítása