Superclean: környezetbarát tisztítószer

06.JPGMinden háziasszony álma, hogy tökéletesen tisztán tudja tartani a környezetét, ugyanakkor ne hagyjon mérgező vegyszereket a konyhában és a lakásban

A Superclean növényi enzimek által tisztító, páratlan minőségű, bőr- és környezetbarát tisztítószer. Sokoldalúan használható a háztartásban: mosásra, mosogatásra, folttisztításra, ablaktisztításra, felmosásra, vízkőoldásra.

Biztonságban szeretnéd tudni a családod?

Tudsz arról a tényről, hogy az Egyesült Államokban már bebizonyították, miszerint a dohányfogyasztók után a háziasszonyok a második legveszélyeztetettebb csoport a tüdőrák kialakulására? Ugye nem nehéz kitalálni, miért? Igen, a vegyipar olyan veszélyes mérgeket használ a mindennapi tisztítószerek készítéséhez, amelyek hatékonyak ugyan, de egyáltalán nem biztonságosak: belélegezve hosszú távon komoly fenyegetést jelentenek a szervezetünknek. A Superclean nem tartalmaz sem foszfátot, sem ammóniát, sem más kemikáliát: növényi enzimek útján végzi a feladatát.

superclean2.JPGNövények és egyéb természetes összetevők felhasználásával készült. A gyártó cég tulajdonosainak és termékspecialistáinak szakértelme biztosítja, hogy az egyedi formulák a szennyeződéseket biztonságosabban távolítsák el.

A legtöbb, vegyi alapú mosópor nem öblíthető ki teljesen, a vegyi anyagok a mosás után is részben benne maradnak a ruha szövetében, makacsul befilcelődve oda. Később aztán a ruha viselésekor ezek az anyagok képesek felszívódni, irritációt, viszketést, rosszabb esetben allergiát vagy ekcémát okozva (különösen gyermekeknél). Ha a Superclean-t használjuk a család ruháinak és ágyneműinek tisztításához, ettől garantáltan nem kell tartanunk: a természetes összetevői nem okoznak irritációt, és teljesen lebomlanak.

superclean1.JPGA Sunrider csak olyan alapanyagokat használ a gyártás során, amely sem közvetlenül, sem pedig lebomlás után nem károsítja a környezetet. Enyhén savas kémhatása révén a bőrrel való érintkezés teljesen biztonságos, azt nem szárítja ki. Nem tartalmaz az egészségre káros vegyszereket, amelyek belégzés esetén jutnának be a szervezetbe. Biztonságos alkalmazására jellemző, hogy akár le is nyelhető a termék, akkor sem okoz maradandó egészségügyi károsodást.

Kiváló minősége mellett a termék másik nagy értéke a gazdaságossága: a nagyobb kiszerelésből szinte olcsóbban végezhetünk el egy mosást, mint bármelyik bolti mosószerrel, ablaktisztításhoz pedig egyetlen csepp (!) Superclean is elegendő. Ráadásul nem kell hozzá sem öblítőszert, sem vízlágyítót használni, így még inkább gazdaságos.

Kellemes, hosszan tartó illatát az egész család szeretni fogja.




süti beállítások módosítása