Szappan: páratlanul hidratáló, szappanmentes szappan

33.JPGKémiailag szappanmentes, növényi szappan, kifogástalan tisztító hatással

Legfontosabb tulajdonsága az üzletekben kapható szappanokkal szemben, hogy enyhén savas kémhatása révén bőrbarát, azaz nem teszi tönkre a bőr savköpenyét, nem szárítja ki a kezet. Nagyszerűen tisztít és hidratál egyszerre!

Tudod, mivel mosakodsz nap mint nap?

A szappankészítés hagyományos módja évszázadok óta ismert: sertészsírt főznek ki tömény lúggal, az így kapott visszataszító szagú és állagú nyers szappant különböző hozzáadott anyagokkal (korábban természetes módon, manapság szintetikus összetevőkkel) finomítják, illatosítják. A szintetikus összetevők gyakran irritáló vagy allergizáló szappan1.JPGhatással vannak a szervezetre, a lúgos kémhatás pedig kiszárítja a bőrt. Nem sokkal jobb a helyzet a bőrbarát (5,5 ph-s) termékként hirdetett szappanok esetén sem, ugyanis az alapaösszetevőik ugyanazok, csak vegyi kezeléssel állítják be a kívánt kémhatást.

A Sunrider Szappan egészen más úton, tisztító hatású növényekből készül, kémiai értelemben egyáltalán nem tartalmaz szappanvegyületeket, sem más szintetikus adalékanyagokat.

Kisgyermek is használhatja, tehát nincs szükség külön babaszappanra, kellemes illata révén az egész család kedvence lehet.




süti beállítások módosítása