Top: amikor mentálisan a top-on kell lenned!

28.JPGAgyunk és idegrendszerünk jó formában tartása csúcsminőségű, tápláló hatóanyagokkal

A Top a Sunrider egyik legkoncentráltabb, ezáltal az egyik legértékesebb készítménye. Különleges értékét növeli az is, hogy szervezetünk egyetlen olyan szervére, területére hat, amely nem képes a megújulásra, azaz az idegrendszerre. Mint köztudott, minden más szövetünk sejtjeitől eltérően az idegrendszerünk sejtjei nem születnek újjá, ezért életünk folyamán vagy szinten tartjuk őket, vagy a sejtek pusztulása által hagyjuk leépülni ezt a funkciónkat. Ezért kell rá különösen vigyáznunk!

top1.JPGA mai világban pedig nem is kell hangsúlyoznunk, mekkora jelentősége van mindennek. "Minden a fejben dől el!" - szokták mondani, és milyen sok igazság van benne. Munkában, sportban, mindennapi életben való helytálláshoz folyamatosan összeszedettnek és koncentráltnak kell maradnunk.

Az összeszedettség és koncentráció ellentéte a szétszórtság és a fegyelmezetlenség. A kínaiak (egészen pontosan a távol-keleti kolostorok tudós lámái) szerint ennek oka az idegrendszerünk gyenge tápanyag ellátottságában keresendő: amikor agyunk biokémiája hiányt szenved a szükséges tápanyagokban, nem tudja maradéktalanul ellátni a feladatát, azaz mentális egyensúlytalanság alakul ki. Ennek jelei sokfélék lehetnek: stresszre való hajlam, gyakori fejfájás, önbizalomhiány, negatív gondolatok és érzelmek.

Érthető, hogy az idegrendszerünk anyagcsere folyamatainak táplálása csökkentheti és akár meg is szüntetheti ezeket a panaszokat. Erősödik az önbizalmunk, javul a memóriánk és a koncentrációnk.

top2.JPGTapasztalatok szerint a Top sokoldalúan segíthet a mentális zavarok, problémák megoldásában:

  • negatív gondolatok, félelem legyőzésében
  • a jobb koncentráció mellett a nyugodtabb pihenést, alvást is elősegíti
  • enyhíti a feszültséggel terhes munka okozta stresszt, a szellemi fásultságot

Mivel az agyunk nemcsak a testünk, de életünk legfelsőbb irányítója, megfelelő működése teljesítményünket, egészségünket, kedvünket, gondolataink, érzelmeink, döntéseink és alapvetően egész életünk minőségét döntően meghatározza. Adjuk meg neki a legjobb táplálékot, mert óriási szükségünk van rá! Kiváló tapasztalatai vannak vele a tanulásban gyermekeknek, egyetemistáknak, munkában pedig a monoton szellemi tevékenységet végzőktől egészen a top menedzserekig mindenkinek.




süti beállítások módosítása