Vitafruit: vitaminbomba igazi gyümölcsökből

03.JPGA Vitafruit fogyasztásával könnyedén szert tehetünk a finom gyümölcsökben lévő jótékony tápanyagokra!

Gondosan termesztett és válogatott, egzotikus gyümölcsökből készült koncentrátum a Vitafruit, mely rendkívül gazdagon tartalmazza a legkülönfélébb vitaminokat és antioxidánsokat. Legfontosabb előnye, hogy fokozza a betegségekkel szembeni ellenálló képességünket, de további jótékony hatásai is tapasztalhatók: megfiatalítja a bőrt, gyorsítja a sebek gyógyulását, természetes kalcium és magnézium tartalma révén segíti a csontépítést.

Fontos elmondani, hogy egyáltalán nem tartalmaz mesterséges vagy szintetikus anyagokat, még tartósítószert sem. Egyik fő összetevője (a citromolaj) rendelkezik baktériumölő és immunerősítő hatással, így képes önmagát tartósítani a termék. Manapság sokan szednek rendszeresen tablettákat, vitaminkészítményeket, azonban ezek szinte kivétel nélkül szintetikus vagy izolált formában tartalmazzák a vitaminokat. Ezeket sajnos nem képes a szervezet olyan hatásfokkal felismerni és feldolgozni, mint azokat a vitaminokat, amiket a gyümölcsökben eredeti formájukban, a biológiai harmóniát megőrízve találjuk. A vitafruit1.JPGgyümölcsökben a vitaminok mellett olyan anyagok, például enzimek is találhatók, amelyek megkönnyítik azok beépülését és hasznosulását. Ráadásul, az izolált vitaminok egy része akár túl is adagolható, azaz káros mellékhatásokkal is járhat a fogyasztásuk. Röviden: a természetes vitaminok, így a Vitafruit fogyasztása egyszerre hatékonyabb és biztonságosabb a szintetikus készítmények fogyasztásánál.

vitafruit2.JPGA teljesen természetes Vitafruit könnyű hozzáférést biztosít a gyümölcsökből származó koncentrált vitaminokhoz, fogyasztása révén teljes értékű, növényi eredetű vitaminokhoz és tápanyagokhoz juthatunk, amelyeket a szervezet könnyen feldolgoz, és gyorsan, természetes módon reagál rá. C- és E-vitamin, béta-karotin, B-vitaminok, kalcium, magnézium és aminosavak természetes és bőséges forrása. Ezek az anyagok kutatási eredmények szerint is hatékonyan közömbösítik az öregedési folyamatokért és a testszövetek károsodásáért felelős szabadgyököket. A C-vitamin stabil formában van jelen, azaz levegővel érintkezve nem bomlik le, mint az sajnos megfigyelhető oly sok, agyonreklámozott vitaminkészítmény esetében.

Mai táplálkozáskultúránkban egyre kisebb mennyiségben jutunk hozzá ezekhez az antioxidánsokhoz. Kiskanálnyi mennyisége biztosítja a napi komplex vitaminszükséglet jelentős részét.

A gyümölcslé rendkívül finom (a mézhez hasonlítható) íze miatt sokak kedvence, Te is gyorsan meg fogod kedvelni!




süti beállítások módosítása