Vitashake: a tökéletes táplálék

10.JPGIdeális választás mindazok számára, akik finom, tápláló élelmiszert keresnek

A Vitashake alapját egy másik nagyszerű Sunrider termék (Nuplus) képezi, azonban ki lett még egészítve értékes rostokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és fehérjékkel. Minden apró részletében arra lett megtervezve, hogy kitöltse a táplálkozásunkban található hiányosságokat, és ennek a funkciónak maradéktalanul eleget is tesz!

vitashake3.JPGA Nuplus-hoz hasonlóan a Vitashake egyik legnagyobb előnye, hogy a szintetizált anyagokat tartalmazó készítményekhez képest a természetes összetevőket könnyebben felismeri a szervezet, azok maradéktalanul hasznosulni tudnak, nem terhelik az emésztést, nem okoznak semmiféle zavart vagy blokkokat a test egészének működésében.

A Vitashake kiválóan segíti az egészséges bélműködést, hiszen olyan funkcionális élelmiszer, amely egyszerre (és egymással harmóniában) tartalmazza a prebiotikumokat és probiotikumokat. A belek működésének javítása és a bélnyálkahártya fokozatos regenerálása által a Vitashake összetevői javítják emésztő- és felszívó funkcióinkat. Ez pedig már önmagában javítja a vitamin és ásványi anyag ellátottságunkat, arról nem is beszélve, hogy a Vitashake elfogyasztásával további értékes vitaminokat és ásványi anyagokat juttatunk a szervezetbe, méghozzá igen koncentrált mennyiségben. Összefoglalva: Vitashake egyszerre maximalizálja a tápanyag vitashake2.JPGellátottságunkat és azok felszívódását.

Erős antioxidáns hatása és az emésztést javító funkciója miatt is jó szívvel ajánlható mindazoknak, akik az aktív életmódhoz egy energiadús, értékes táplálékot keresnek.

Magyarországon jelenleg kakaós ízesítéssel kapható, rendkívül finom, így íze miatt is méltán nevezhetjük a tökéletes tápláléknak!




süti beállítások módosítása