Szépségápolás természetesen

Sunrider termékek a szépségápolás tükrében

A belülről egészséges, fitt szervezet mellett ugyanilyen fontos igénye a mai kor emberének a szép bőr, a fiatalos megjelenés is. A Sunrider pedig egy egyedülálló utat, hosszú távon fenntartható megoldást kínál ezen a területen is!

Kandesn: egészségből fakadó szépség

Itt most csak az alapkoncepció, a leglényegesebb gondolat bemutatására vállalkozunk, de a téma iránt érdeklődőknek javasoljuk, hogy szerezzenek további információkat is a Sunrider szépségápolási programjáról, a Kandesn-ről.

A piacon tapasztalható, a fiatalos szépség iránti hatalmas és egyre növekvő igény számtalan "megoldást", ezernyi "csodaterméket" hívott életre. Rengeteg köztük azonnali és látványos eredményt kínál, de jótékonyan hallgat a hosszabb távú veszélyekről (arról, hogy már néhány év távlatában is durván és látványosan visszaüthet a szervezet becsapása).

Pedig a fiatalos megjelenés, szép bőr elérhető hosszú távú veszélyek és kockázatok nélkül is! Méghozzá a bőrünk regenerálása, azaz a természetes biológiai folyamatok aktív támogatása révén. Ezt kínálja a Kandesn, a Sunrider szépségápolási programja.

skincare2.JPG

A Kandesn filozófiája szerint mindannyiunk szervezete rendelkezik azzal a természetes képességgel, hogy belülről megújítsa a bőrt, hogy az egészséges maradjon, azaz esztétikailag is szép legyen, és biológiai funkcióját is teljes egészében el tudja látni. A feladatunk mindössze annyi, hogy ezt a képességet támogassuk, azaz adjuk meg a szervezetnek azokat a táplálékokat és kozmetikai szereket, amik elősegítik ezt a megújulást.

Érdemes ezt megfontolni, és eldönteni, hogy a természetet kicselező (és ezért hosszabb távon súlyos árat fizető) módszereket kívánjuk követni, vagy pedig a szépség valódi, stabil forrását, a bőr belső regenerációs képességét akarjuk támogatni. Azok, akik az utóbbi utat választják, kiváló segítséget találnak a Sunrider kozmetikai (és a belső működést tápláló) készítményeiben.

Hollywood is felfedezte a Kandesn értékét! A képen középen látható hölgy Norma Hill-Patton, aki az egyik legelismertebb sminkművész az amerikai filmiparban. Személyes sminkese a jobb oldalt látható Halle Berry-nek (így aztán ő is Kandesn termékeket használ, természetesen) és fősminkese volt a közelmúlt nagy mozisikerének, az Alkonyat sorozatnak
kz_2.JPG

Néhány termék, amik hatékonyan segítik a külső-belső megújulást:





süti beállítások módosítása