Stabil alakformálás

Sunrider termékek az ideális testsúly elérésének tükrében

Nemcsak Magyarországon, az egész világon általános jelenség a túlsúly megjelenése és elterjedése. Az is tény, hogy sokan (esztétikai vagy egészségi okokból) próbálnak tenni ellene, a legkülönbözőbb módszereket vagy megoldásokat követve.

A probléma összetett, így a megoldása is komplex, többféle tényezőre egyformán figyelő megközelítést igényel. Az ilyen, hosszú távra és a probléma egészére koncentráló módszerekhez kiválóan passzol a Sunrider filozófiája, így termékei is nagyszerűen alkalmazhatók a fogyókúrás étrendekben.

Hangsúlyozzuk tehát, hogy nem csodaszerekről van szó, amelyek elfogyasztásával gyorsan és könnyedén meg lehet szabadulni a fölösleges kilóktól. Hanem olyan termékekről, amelyek további feltételek (komoly elhatározás, rendszeres mozgás, esetleg masszázs) teljesülése esetén hosszú távon hatékonyan segíthetnek az ideális alkat és a szervezet belső egyensúlyának eléréséhez és annak megtartásához.

Miért nem működik a legtöbb fogyókúra?

tk_2.JPGA legtöbb fogyókúra gyenge pontja a nem kielégítő minőségű táplálkozás. Ugyanis, ha megvonjuk magunktól a szükséges tápanyagokat, vagy fogyasztunk elég táplálékot ugyan, csak nem teljes értékű élelmiszereket (tehát egyoldalú vagy gyenge minőségű az étrendünk), akkor törvényszerűen hiányállapot lép fel a szervezetben. Amit a fogyókúrázó úgy érzékel, hogy éhes (hiszen a szervezete igényli a hiány megszüntetését). Két baj is van ezzel:

  • Látható, hogy hosszú távon nem tartható ez a módszer, hiszen a növekvő éhségérzetnek csak rövid távon képes ellenállni a szervezet, ráadásul nem teljes értékű táplálékból hiába fogyasztunk sokat, a hiányállapot (és vele az éhségérzet) ugyanúgy megmarad.
  • Az állandó hiányállapot súlyos veszélyeket, egészségügyi kockázatokat hordoz magában.

Összefoglalva tehát elmondható, hogy bármilyen fogyókúrát is követünk, ha nem gondoskodunk a teljes értékű táplálékok napi beviteléről, azzal egyrészt súlyos veszélyeknek tesszük ki az egészségünket, másrészt állandó éhezésre ítéljük a szervezetünket (és ezzel szenvedésre saját magunkat), harmadrészt törvényszerű, hogy a módszer összeomlása után még több plusz kilót fogunk összeszedni, mint ami eredetileg volt.

Miben más a Sunrider módszer?

tk_1.JPG

A Sunrider (még egyszer hangsúlyozzuk: komoly elhatározás és mozgás mellett) nagyon egyszerű elven alapszik: gondoskodik a teljes értékű táplálék beviteléről, vagyis arról, hogy minden szervünk, minden szervrendszerünk megkapja azt a tápértéket, amit napi szinten igényel.

Ezzel három legyet ütünk egy csapásra:

  • jóllakatjuk a szervezetet, így megszűnik az éhségérzet
  • a belső egyensúly megteremtése révén megszabadulhatunk az egészségügyi veszélyektől
  • mivel a termékek jellemzően kevés kalóriát (lényegében üres kalóriákat egyáltalán nem) tartalmaznak, ezért fokozatosan, stabilan közelíthetünk ideális testsúlyunk felé

A módszerről (az ideális testsúly hatékony eléréséről és biztonságos megtartásáról) hamarosan további anyagok, információk lesznek elérhetők az oldalon.

Néhány termék, amik kulcsszerepet játszanak ebben a folyamatban:





süti beállítások módosítása